Dnevno čiščenje

Dnevno čiščenje poslovnih prostorov

Delovno okolje je prostor, kjer preživite večji del dneva, zato je zelo pomembno, kako se na delu počutite. Z izbiro naših storitev čiščenja lahko poskrbite za večjo urejenost in manj motenj na delovnem mestu. Za redno vzdrževanje čistoče vaših prostorov nudimo periodična čiščenja od 1- do 5-krat tedensko, odvisno od narave procesa, potreb in želja. Z vso skrbnostjo vzdržujemo red in čistočo v vaših pisarnah, sejnih sobah, čajnih kuhinjah, hodnikih, dvigalih ter ostalih prostorih. Redno vzdržujemo čistočo vseh površin, praznimo koše za smeti, brišemo prah in odtise z vrat ter steklenih površin. Dnevno čistimo sanitarije ter vam na vašo željo dobavljamo in nameščamo higiensko-sanitarni material.

Na nas se lahko zanesete. Poskrbeli bomo za organizacijo, izvedbo čiščenja, čistila in sanitarno higienski material, ustrezen nadzor ter prisluhnili tudi vsem vašim željam. S svojimi storitvami vstopamo v vaš življenjski prostor. Naši zaposleni se tega dobro zavedajo, saj jih nenehno izobražujemo in osveščamo o pomembnosti varovanja zaupnih podatkov ter diskretnosti do vas in vaše lastnine.

Uporabljamo tehnologijo, ki preprečuje križanje čistih in nečistih poti (barvni sistem krp) ter nadzoruje optimalno porabo čistilnih sredstev in vode. Prav tako skrbimo za zmanjševanje količin odpadne embalaže.


 

Okolju prijazno čiščenje

Zavedamo se pomena čistega okolja, zato stremimo k uporabi okolju prijaznih čistilnih produktov in tehnologij. Pri ekološkem čiščenju uporabljamo izključno ekološka čistila s certifikatom, ki so visoko bio razgradljiva. Zavezani smo k nenehnemu izboljševanju sistema in preprečevanju onesnaževanja okolja ter k izpolnjevanju veljavne zakonodaje in predpisov. Z nenehnimi izboljšavami in okoljskimi programi vse izboljšave vgrajujemo v sistem ravnanja z okoljem.

 


Lokacije, kjer izvajamo program

LJUBLJANA
Ulica Alme Sodnik 6,
1000 Ljubljana
Kontaktna oseba: Darja Maver Strmljan

Mobi: 041 648 730,
E-naslov: darja.maver@zelva.si

PE NOVA GORICA,
Industrijska ulica 16, Nova Gorica
Kontaktna oseba: Jure Leban
Tel: 05/331 15 68,
Mobi: 040 348 009
E-naslov: enota.ng@zelva.si

NOVO MESTO,
Kontaktna oseba: Darja Maver Strmljan

Mobi: 041 648 730,
E-naslov: darja.maver@zelva.si

Mizaska delavnica Želva Ljubljana