Poslovna enota NOVA GORICA

Leta 1996 smo odprli poslovno enoto Nova Gorica. V enoti izvajamo in razvijamo program šivanja, program čistilnega servisa in komunalno vrtnarski program.


Šivalnica in pralnica

Poslovna enota Pralnica/šivalnica Nova Gorica v svoji osnovni dejavnosti izvaja storitve pranja, likanja in šivanja za pogodbene ter individualne stranke. Svoje storitve nudimo strankam v domačem kraju ter širši okolici. Razvijamo pa tudi izdelke lastnega programa.

 

Čistilni servis

Glavne dejavnosti poslovne enote Čistilni servis Nova Gorica so čiščenje pisarniških prostorov, generalno čiščenje, predvsem starejšim osebam, generalno čiščenje novogradenj ter skupnih prostorov večstanovanjskih zgradb. Storitve se izvajajo na celotnem goriškem območju, ki zajema Novo Gorico z okolico, Goriška brda, Soško dolino in Vipavsko dolino.
 


Komunalno vrtnarske storitve – zeleni program

Glavne dejavnosti vrtnarsko-komunalnega oddelka enote Nova Gorica zajemajo urejanje zelenih površin, svetovanje in izvedbo krajinske ureditve okolice stanovanjskih hiš in naselij, višinska dela z dvižno košaro, izkope in planiranje zemljišč s kopačem, nizka gradbena dela, kot so popravila zidov, polaganje talnih plošč ter izdelava in montaža visokih gred. Ukvarjamo se tudi z vzdrževanjem in obnovo stanovanj ter selitvami. Storitve izvajamo na celotnem goriškem območju: Nova Gorica z okolico, Soška dolina, Vipavska dolina, Goriška brda in Kras. 

Mizaska delavnica Želva Ljubljana