Šivanje delovnih oblek

Imate proizvodno podjetje, kjer vam veliko pomenijo varnost, zdravje in udobje zaposlenih? Si želite, da bi bili vaši zaposleni v trgovini dobro prepoznavni? Želite na vsakem koraku promocijo svojega podjetja? Odločite se za udobna delovna oblačila naših šivilj.

Če želite, da bi se vaši delavci dobro počutili, se oglasite v naši sodobno opremljeni šiviljski delavnici. Tu nastajajo visoko kakovostna delovna oblačila. Narejena so iz najkvalitetnejših materialov kot so 100% bombaž ali mešanica bombaža in poliestra. Taka delovna oblačila ohranijo svoj videz tudi po intenzivni uporabi. Glede na potrebe in želje naročnika izdelamo delovne obleke tudi iz antibakterijskih materialov. Naše šivilje pazijo tudi, da so oblačila enostavna za vzdrževanje, barve visoko obstojne, krčenje pa minimalno. V našem programu imamo nekaj standardnih modelov, ki jih prilagodimo barvam vašega podjetja. Ne pozabimo niti na logotip podjetja, s katerim opremimo delovno oblačilo. Zavedamo se, da je v današnjem času pomemben tudi videz, zato sledimo sodobnim modnim smernicam.

Po naročilu izdelujemo:

- moške delovne obleke,
- ženske delovne obleke,
- posebne zaščitne delovne obleke,
- delovna pokrivala.

Če želite poskrbeti za svoje zaposlene s kvalitetno in udobno delovno obleko, potem pokličite nas. Vaše zaposlene bomo oblekli v udobna in po videzu prijetna delovna oblačila.

Želvine šivalnice in pralnice delujejo na dveh lokacijah:

Nova Gorica
Industrijska cesta 16

ŠIVALNICA IN PRALNICA
Tel: 05 331 15 60
e-naslov: enota.ng@zelva.si


Ljubljana
Ulica Alme Sodnik 6

ŠIVALNICA
Tel: 01 280 33 90
e-naslov: lidija.soster@zelva.si in betka.linec@zelva.si

PRALNICA
Tel: 01 530 95 78
e-naslov: darja.maver@zelva.si

 

Mizaska delavnica Želva Ljubljana